Culoarea anului 2012

Anul 2012 va fi marcat de culoarea albastru in special atunci când vine vorba de moda si bijuterii. Tonurile de turcoaz, bleumarin, aqua, azur, tot ce tine de culoarea albastru, vor fi cu siguranta vedetele anului. Pentru fetele care se gândesc la faptul că nu albastru este culoarea lor, pot paria, ca sigur pot găsi o nuanta de albastru, care este perfecta pentru tonul pielii lor.
 În plus faţă de albastru, verde si purpuriu vor fi culori complementare, în timp ce galbenul va da un contrast iar tonurile de bej, kaki şi laveneder vor intregi orice tinuta. Trucul este de a avea întotdeauna câteva piese care sunt în sezon, dar întotdeauna trebuie sa optezi atunci cand vine vorba de culoare, pentru bijuterii ce pun in valoare orice tinuta.
loarea albastră in special atunci când vine vorba de moda si bijuterii. Tonurile de turcoaz, bleumarin, aqua, azur, tot ce tine de culoarea albastru, vor fi cu siguranta vedetele anului. Pentru fetele care se gândesc la faptul că nu albastru este culoarea lor, pot paria, ca sigur pot găsi o nuanta de albastru, care este perfecta pentru tonul pielii lor. În plus faţă de albastru, verde si purpuriu vor fi culori complementare, în timp ce galbenul va da un contrast iar tonurile de bej, kaki şi laveneder vor inveseli tinutele.Trucul este de a avea întotdeauna câteva piese care sunt în sezon, dar întotdeauna trebuie sa optezi atunci cand vine vorba de culoare, pentru bijuterii ce aduc la viata orice tinuta.
 
Cu drag!
Andra si George
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s