Tendinte bijuterii 2012

Daca in 2011, anul care tocmai s-a incheiat, s-au purtat bijuteriile massive, solide care sa te scoata din anonimat; tendinta a fost aceea pentru accesorii de dimensiuni considerabile, atarnate de siraguri lungi presatate cu cristale si decoratii cat se poate de extravagante; pentru sezonul primavara/vara 2012, designerii ne propun pentru un impact mai puternic, un sirag la baza gatului, impodobit cu accesorii bizantine, pietre naturale, pretioase, semipretioase, minerale, lemn, pene si chiar motive tribale. Tendintele sunt catre bijuterii mai clasice din pietre naturale.
Asta nu inseamna ca nu se mai pastreaza deloc tendinta catre bijuterii masive; se vor pastra inelele mari si indraznete, precum si amestecul de vintage cu contemporan.
Materialele folosite vor fi pietre semipretioase, geme mari, minerale tendinta fiind cat mai mult catre pietre naturale in diverse combinatii de culori.
 
Bratari 2012
Tendintele in materie de bratari pentru sezonul primavara/vara 2012 satisfac dorinta de accesorizare de efect. Vom intalni palete cromatice efervescente specifice sezonului cald. Formele geometrice vor fi o importanta sursa de inspiratie imbinate cu modele tribale, pietre semipretioase, minerale, lemn, toate in nuante pastelate.
 
Cercei 2012
Pentru cercei  cuvintele cheie sunt pietre naturale si cristale. Design-ul variaza de la modele vintage la modele contemporane, ajungand la designul cu motive tribale, forme geometrice ce se amesteca cu modelele clasice punand in vedere relatia dintre minimalism si somptuozitate.
 
 
Cu drag,
Andra si George
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s